EAC42F3C-4ABA-4CD2-ACA6-560EBDC1FE40.PNG

TRECI LA NIVELUL URMĂTOR!

"BARBERING FOUNDATION"

PRIMUL CURS ONLINE DE FRIZERIE DIN ROMÂNIA. 

....

....

....

....

....

....

....

30 de lecții - învață pas cu pas tot ce ai nevoie pentru a deveni un barber de top!
82D5D5B9-99D1-436F-A08E-C49BE73D67DC 2.P
9F945856-582A-4B28-8373-B5B99FF22817.JPE

AVAILABLE ON:

pngfind_edited_edited.png
1280px-Android_new_logo_2019_edited.png
pngwing_edited.png

ASTA AR TREBUI SĂ NE ÎNVEȚE TOATE ȘCOLIILE DE FRIZERIE...

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

PRINCIPALELE PROBLEME

PREȚURI MICI: Simți că poți să-ți crești lista de prețuri dar ți-e frică să nu-ți pierzi clienții?

EFICIENȚĂ SCĂZUTĂ: Simți ca poți îmbunătății timpul de execuție al unei tunsori dar nu știi cum?

LIPSA ÎNCREDERII: Ai 2-3 ani experiență și încă ai momente când nu ești 100% sigur ce trebuie să faci?

CONTROL FOARFECE NESIGUR: Ai folosit sau folosești tehnici de secționare, dar nu înțelegi foarte exact cum trebuie folosite și ai probleme mai ales cand vine vorba de tunsorile pe păr mediu-lung?

CARENȚE GEOMETRICE: Ai auzit despre structura geometrică dar nu știi cum formele geometrice afectează tunsoarea?

”Majoritatea dintre noi, ne-am apucat de frizerie din curiozitate, alții din lipsuri materiale. Am învățat cum am putut, din tutoriale YouTube sau cursuri slab dotate din punct de vedere al informaților. Fără să ne dăm seama, industria barbering-ului a luat o amploare uriașă, lucrările sunt din ce în ce mai bune, iar clienții din ce în ce mai informați în legătură cu noile trend-uri, eficienția și calitatea fiind principalele lor cerințe.

Toți ne dorim o listă de clienți plină, să ajungem să lucrăm pentru cel mai cunoscut salon din oraș sau chiar să ne deschidem propriul salon, însă din păcate mulți nu înțeleg că pentru asta este nevoie, în primul rând, să înțelegem lucrurile de bază din meseria noastră. Defapt mulți nici nu știu care sunt acestea și asta nu din vina lor.

Multă vreme am crezut că dacă reusesc să execut un fade perfect, sau să știu cum să țin foarfeca în mână este de ajuns. Întradevăr, mi-a fost deajuns o perioadă, până când mi-am dat seama că stagnam. Aveam nevoie de mai mult, avem nevoie să mă diferențiez de de competiție într-un mod corect și să trec la nivelul următor. Pentru asta mi-am dat seama că trebuie să cresc din punct de vedere financiar, să fac mai mulți bani care să-mi permită să investesc în unelte de tuns de top, branding și marketing. Mi-am dat seama că singura și principala mea sursă de venit, sunt clienții mei.

 

Atunci m-am întrebat ce pot face pentru a câștiga mai mult de aici într-un mod corect față de clienți?

Răspunsul a venit foarte repede:

 

CALITATE și EFICIENȚĂ

 

Mi-am dat seama că dacă voi putea oferi clientui calitate și eficiență voi avea de câștigat.

Chiar și acum, după 11 ani, aceste două aspecte sunt cerințele primordiale pentru majoritatea clienților, chiar dacă pentru mulți sunt doar la nivel de subconștient.

Toți ne dorim un servciul calitativ oferit într-un timp foarte scurt. E ca și atunci când comanzi o cafea și astepți 40 de minute. Cum te simți? 

Am început să mă gândesc cum pot face în așa fel încât să ofer clienților mei asta. Cum pot oferi calitate și eficiență ca în momentul în care clientul se ridică de pe scaun, să nu-mi poată reproșa nimic? Ba mai mult, să le spună și altora despre experiența din scaunul meu.

Atunci am realizat un lucru extrem de important. Am înțeles că pentru a putea oferi calitate și eficiență, servicul meu nu se rezumă doar la execuția tehnică a tunsorii propriu zisă, ci este un pachet complet care începe din momentul în care clientui intră pe ușa salonului. Va conta felul în care îl abordez și analizez pentru a-mi modela abilitățile mele în funcție de personalitatea și particularitățiile lui (atitudine, vestimentație, tip de păr, forma feței etc), în așa fel încât în momentul în care încep tunsoarea să știu cu exactitate ce am de făcut.

 

Pentru asta, aveam nevoie de un ghid, un traseu care să mă ajute să știu ce mai exact trebuie să fac. Așa a luat naștere Formula V:T. 

Screenshot 2021-05-20 at 14.29.21.png

Formula V:T este traseul tunsorii bazat pe raportul vizual - tehnic. 

Pe scurt, această formulă propune ca execuția tehnică a unei tunsori să fie obligatoriu precedată de o analiză vizuală detaliată.

 

Acesta este ghidul care mă ajută ca fiecare pas pe care îl fac, să-l pregătească pe următorul din momentul în care clientul pășeste în barbershop până când acesta se ridică de pe scaun.

Screenshot 2021-05-20 at 14.30.03.png

După ce am început să-mi gândesc toate tunsorile în felul acesta nu doar că mi-am îndeplinit obiectivul de a livra calitate și efieciență cliențior mei, ci am început să am mult mai multă încredere în mine.

Faptul că am devenit capabil să analizez corect clientul, mi-a dat oportunitatea de a stabili de la început, împreună cu el, tipul de tunsoare pe care acesta și-o dorește. 

Apoi, cunoscând aspectele esențiale care se aplică fiecărei tunsori, am reușit să analizez și să pregătesc în detaliu tunsoarea astfel încât în momentul în care încep partea de execuție știu exact ce am de făcut. Acest lucru mi-a oferit:

CONTROL: Am câștigat controlul necesar care îmi oferă încrederea cu care ofer clienților ceea ce ei își doresc cu adevărat. Din acest punct cariera mea s-a schimbat. Primul lucru vizibil a fost mulțumirea clienților care au început să mă recomande prietenilor, fapt ce m-a ajutat să-mi cresc semnificativ lista de clienți.

 

FIDELITATE: În scurt timp, datorită faptului că eficiența mă ajuta să execut o tunsoare de calitate în 30 minute, am câștigat mai mult timp, pe care l-am investit în relația mea cu clienții. Mulți dintre ei mi-au devenit prieteni și vin la noi în barbershop de multe ori doar să-și bea cafeaua și să se-ncarce cu energia noastră.

CREȘTEREA PREȚURILOR: Am început să nu mai fac față cu programările ceea ce m-a forțat să-mi cresc prețurile fără vreo emoție că mi-aș face clienții nemulțumiți sau că i-aș putea pierde. Am făcut această creștere naturală de prețuri de 3 ori în 2 ani.

TRAINER: Un alt lucru, care pentru mine este extrem de important deoarcece mi-am dorit din totdeauna să devin trainer, a fost că datorită calității ridicate a tunsorilor pe care le postam în social-media, frizeri din alte orașe din țară au început să-mi scrie că vor să învețe de la mine. Așa am pus bazele academiei noastre, care a găzduit de-a lungul a 3 ani, peste 500 de frizeri, adunați în cadrul tuturor evenimentelor Elite - Barbers Academy.

Știu că oricine poate deveni un barber foarte bun, care să fie împlinit material, dar și spiritual. Spiritual pentru că poate să vadă sute de clienți zâmbind după ce le aranjează frizura, iar material pentru că poate să câștige mai mulți bani decât credea că e posibil.

 

Însă nu oricând poți deveni un astfel de barber, ci doar atunci când deții și execuți informațiile potrivite, învățate de la cei care fac asta de peste un deceniu și care cunosc industria cap coadă.

 

Tocmai de aceea, am decis să întind o mână de ajutor celor care vor să știe mai mult din ce știu eu cel mai bine, și anume, barbering-ul. Cum? Prin cursul "Barbering Foundation".

Acesta este primul curs online de frizerie din România, care te învață de la zero tot ceea ce ai nevoie pentru a reuși ca barber."

Intră în scenă:

BARBERING FOUNDATION

PRIMUL CURS ONLINE COMPLET DESPRE TOT

CEEA CE ARE NEVOIE UN FRIZER.

SIMPLU, ACȚIONABIL, DEMONSTRAT

FORMULA V:T - STRATEGIA SUCCESULUI TEHNIC...

DEVINO CEL MAI CĂUTAT FRIZER DIN ORAȘ: Vei învăța tehnicile de bază necesare pentru creșterea calității tunsorilor.

RAPID ȘI SIGUR: Formula V:T va fi ghidul tău din momentul în care clientul intră pe ușa salonului, până cand acesta iese, ajutându-te să îți creezi propria strategie care să-ți ofere încredere și viteză de execuție.

ÎNVAȚĂ - OBSERVĂ - EXECUTĂ: Pentru prima dată, există o formulă care te duce din punctul A în punctul B, fără nesiguranță sau neclaritate. Raportul Vizual - Tehnic, formula construită să ofere control, încredere, calitate și efieciență celui ce o cunoaște, este disponibilă oricui prin simplitatea sa.

82D5D5B9-99D1-436F-A08E-C49BE73D67DC 2.P

CE VEI ÎNVĂȚA  ÎN ACEST CURS 

MODUL 1 - TEORIE

Transformă nesiguranța în combustibil: Învață bazele frizeriei, atât din punct de vedere analitic-vizual cât și tehnic.

PARTEA VIZUALĂ

Lecția 1 – Diagnoză

Cum alegem tunsoarea potrivită pentru fiecare client în funcție de analiza completă? Analiza clientului te va ajuta să îți formezi o imagine mentală care îți va fii punctul central de referință pentru partea de consultație.

Lecția 4 – Conectare / Deconectare

Un alt punct esențial pentru obținerea controlul îl vei învăța aici. Parcurgerea acestei lecții te va ajuta să determini un aspect estetic foarte important al tipului de tunsoare, pe care îl vom folosi în momentul în care vom face alegerea formelor geometrice caracteristice fiecărei zone.

Lecția 2 – Mișcarea părului

Vei învăța să determini tipul de mișcare (DNC / CDNC /Mixt) pe care este construită tunsoarea aleasă astfel încât să obții primul pas în câștigarea controlului.

Lecția 5 – Forme Geometrice

Ultima lecție din partea vizuală îți va oferii schița de execuție a tunsorii. Acesta va fii ghidul tău după care vei putea alege cu încredere tehnicile pe care le vei folosi pentru a executa corect, din punct de vedere geometric, întreaga tunsoare. Vei învăța care este diferența dintre Forma Aranjată și Forma Expandată, cele două Planuri Vizuale și cum formele geometrice de bază: cerc, pătrat, triunghi, afectează aceste două planuri.

Lecția 3 – Structura capului

Aici vei învăța care sunt punctele de reper după care ne ghidăm excuția tunsorii și cum să ne împărțim capul pe mai multe zone astfel încât să ne ușurăm munca.

PARTEA TEHNICĂ

Lecția 1 – Foarfece

Aici vom intra puțin mai adânc în teoria fundamentală a foarfecii. Nivelul zero, unde vei învăța Pozițiile Foarfecii și Tehniciile de Tăiere: Straight, Point, Deep. De aici vom trece la partea mai avansată unde vei învăța Tehnicile de Secționare care ne vor ajuta la crearea formelor: Elevare, Redirecționare, Unghi Tăiere.

În ultima parte a acestei lecții vei învăța tehnica de detaliere S.O.C – Scissors Over Comb și cum o putem folosi ca să ne îmbunătățim zona de tranziție.

Lecția 3 – Barba

Aici vei învăța cele 4 elemente care sunt necesare pentru construcția corectă a unei bărbi. Vom discuta despre: Lungime, Formă, Fade, Contur și vom vedea cum combinarea atentă a acestora ne ajută să obținem un rezultat bun.

Lecția 2 – Fading

Vei învăța modul de formare al numerelor: Succesiune, C-Motion, Corner Angle. Apoi vom trece prin cele șase Tipuri de Fade de bază unde vom determina caracteristicile fiecăruia. Apoi vei învăța modul de formare pentru 4 Tehnici de Execuție: Linii de Ghidaj, Reverse, 1Line, Free Hand. Ultima parte a acestei lecții este destinată tehnicii de detaliere C.O.C – Clipper Over Comb.

Lecția 4 – Styling 

Ultima lecție din partea de teorie te va ajuta să controlezi cu succes aranjarea părului. Vei vedea care sunt instrumentele necesare și cum se folosesc produsele corect în funcție de tipul de mișcare a părului pe care este construită tunsoarea.

MODUL 1 - PRACTIC

Acum stăpânești bazele, EXECUTĂ: În acest moment vei fi capabil să execuți tunsoarea pe o fundație solidă, analizată. Controlul face parte acum din bagajul tău.

Lecția 1– Square Layers

Vei învăța cum să execuți o tunsoare care are la bază forma pătrată pentru ambele planuri vizuale.

Lecția 1– Square Layers

Vei învăța cum să execuți o tunsoare care are la bază forma pătrată pentru ambele planuri vizuale.

MEET YOUR INSTRUCTOR

COSMIN CAMPEAN

Cosmin Câmpean este unul dintre pionerii barbering-ului modern din România.

• Fondator Elite - Men's Class Grooming, concept de barbershop prezent în două orașe din România (2 locații în Oradea, 1 în Timișoara), cu echipa de peste 15 frizeri.

• Fondator Elite - Barbers Academy, una dintre cele mai căutate școli de frizerie din România cu peste 500 de cursanții la activ.

• Membru - organizator Elite Barbers Gang Show. 

• Dezovltatorul Elite Barbers Gang app - prima aplicație online de Barbering Education din lume.

În 4 ani de actvitate, Elite Barbershop are peste 5000 de clienți activi, fiind unul dintre cele mai recunoscute saloane din România. 

Elite Barbers Gang - Discover Yourself Show este probabil cel mai bine organizat

barber show din România, ducând experința celor peste 130 de oameni din audiență la nivelul următor.

CE VEI ÎNVĂȚA  ÎN ACEST CURS 

MODUL 1 - TEORIE

Transformă nesiguranța în combustibil: Învață bazele frizeriei, atât din punct de vedere analitic-vizual, cât și tehnic.

PARTEA VIZUALĂ

Lecția 1 – Diagnoză

Cum alegem tunsoarea potrivită pentru fiecare client în funcție de analiza completă? Analiza clientului te va ajuta să îți formezi o imagine mentală care îți va fii punctul central de referință pentru partea de consultație.

Lecția 4 – Conectare / Deconectare

Un alt punct esențial pentru obținerea controlul îl vei învăța aici. Parcurgerea acestei lecții te va ajuta să determini un aspect estetic foarte important al tipului de tunsoare, pe care îl vom folosi în momentul în care vom face alegerea formelor geometrice caracteristice fiecărei zone.

Lecția 2 – Mișcarea părului

Vei învăța să determini tipul de mișcare (DNC / CDNC /Mixt) pe care este construită tunsoarea aleasă astfel încât să obții primul pas în câștigarea controlului.

Lecția 5 – Forme Geometrice

Ultima lecție din partea vizuală îți va oferii schița de execuție a tunsorii. Acesta va fii ghidul tău după care vei putea alege cu încredere tehnicile pe care le vei folosi pentru a executa corect, din punct de vedere geometric, întreaga tunsoare. Vei învăța care este diferența dintre Forma Aranjată și Forma Expandată, cele două Planuri Vizuale și cum formele geometrice de bază: cerc, pătrat, triunghi, afectează aceste două planuri.

Lecția 3 – Structura capului

Aici vei învăța care sunt punctele de reper după care ne ghidăm excuția tunsorii și cum să ne împărțim capul pe mai multe zone astfel încât să ne ușurăm munca.